forkredit.com | www.sadowod.com | - | finntalk.com

Sterilizēšanas režīmi

Konservi

№ receptes

Nosaukums

Taras tilpums, litri

Sterilizēšanas temperatūra, о С

Sterilizēšanas laiks, minūtes

1-13

Gaļas konservi

0,350…1,0

113-115

30-40

14-23

Putnu gaļas konservi

0,350…1,0

112-114

30-35

24-25

Zivju konservi

0,350…1,0

115

25-30

26-28

Dārzeņu konservi

0,350…1,0

100

15-20

29-31     32-34

Asorti

Marinētas sēnes

0,350…1,0

110

       

30-40

 

 

Tomātu mērces

Nosaukums

Taras tilpums, l

Temperatūra, 0С

Laiks, min.

«Asā tomātu mērce» «Kubaņas mērce»

«Gruzīnu tomātu mērce»

«Mērce «Gardums»» «Astrahaņas mērce»

«Latgaļu mērce» «Vasaras mērce»

«Melnās jūras tomātu mērce»

0,350…1,0

100

10-15

 

Augļu mērces

Nosaukums

Taras tilpums, l

Temperatūra, 0С

Laiks, min.

«Aprikožu mērce»

«Plūmju mērce»

«Plūmju-ābolu mērce»

«Ābolu mērce»

 

0,350…1,0

 

 100

 

15-20

 

Dārzeņu konservi

Nosaukums

Taras tilpums, l

Temperatūra, 0С

Laiks, min.

«Zaļie zirnīši»

0,350…1,0

115

30-35

«Sviesta pupiņas»

0,350…1,0

115

25-30

«Ziedkāposti»,

«Saldie pipari»

0,350…1,0

110

20

 

«Burkāni»,

«Bietes»,

«Jaunie kartupeļi»

0,350…2,0

114

25-35

Brīdinājums. Ja tiek pārsniegts norādītais zaļo zirnīšu konservu sterilizēšanas laiks, konservu kvalitāte pasliktinās - zirņi var pārvārīties un izjukt.

 

Konservi tomātu mērcē

Nosaukums

Taras tilpums, l

Temperatūra, 0С

Laiks, min.

«Pupiņas ar sīpoliem tomātu mērcē»

«Dārzeņu ragū»

0,350…1,0

114

25-35

 

Dārzeņu sulas

Nosaukums

Taras tilpums, l

Temperatūra, 0С

Laiks, min.

«Skābētu kāpostu sula «Veselība»

0,350…2,0

90

25-30

Sulas:

Biešu-ābolu

Burkānu-ābolu

Burkānu-brūkleņu

Burkānu-dzērveņu

Burkānu-vīnogu

0,350

 

 

114

 

 

30-35

0,500

0,650

0,80

1,0

2,0

 

Dabīgās sulas, sulas ar cukuru

Nosaukums

Taras tilpums, l

Temperatūra, 0С

Laiks, min.

Dabīgās sulas

0,350…3,0

90

15-20

Sulas:

multi sulas ar cukuru

0,350…3,0

85

15-20

 

Kompoti un džemi

Nosaukums

Taras tilpums, l

Temperatūra, 0С

Laiks, min.

no augļiem ar kauliņiem,

no augļiem ar sēkliņām,

no ogām

0,350…2,0

100

15-20

 

Kontakti:  Tālrunis: +371 27056844; +371 29233943  E-mail : Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ; Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.  Adrese: Purvciema iela 18, Rīga, LV-1035