Kas ir autoklavs un ar ko tas ir nodarīgs?
Autoklāva (partijas sterilizer) sterilizācijas (termiskā apstrāde temperatūrā virs 100 C.) pārtikas produktiem, kas iepakoti kārbās vai stikla.
Mēs piedāvājam iegādāties autoklāvus mājas lietošanai un nelieliem pārtikas rūpniecības uzņēmumiem. Autoklāvi ir paredzēti produktu siltuma sterilizācijai, kas ir fasēts alvas un stikla tarā.
Mums pārdošanā ir tikai droši un kvalitatīvi izstrādājumi, kas tiek piedāvāti par pieejamām cenām.
Autoklāv priekš pārtikas produktiem – tas ir aparāts (sterilizātors periodiskai darbībai) to apstrādei ar augstu temperatūru un zem spiediena. Tas ir hermētiski noslēdzama tvertne, kurā tiek ievietota velmētas stikla vai alvas kārbas ar sagatavēm. Pateicoties spiedienam līdz apmēram 120 ° C palielinās šķidruma vārīšanās temperatūra, termiskā apstrāde notiek ātrāk un kvalitatīvāk.
Augsta temperatūra ātri nogalina visus patogēnus mikroorganismus. Tādus bīstamus mikrobus kā botulisma izsaucēji, mirst autoklāvā tikai 20 minūšu laikā!
Tajā pašā laikā, ātrs apstrādes laiks, ļauj novērst vitamīnu un minerālvielu sabrūkumu. Spiediens nevērš burku dehermetizāciju.