forkredit.com | www.sadowod.com | - | finntalk.com

Ir laiks ražai! Pasteidzaties iegādājieties visu konservēšanai!

Baltijā 2017. gada rudenī ir izdevusies kāpostu un burkānu raža, un mežā ir daudz sēņu. Un tomātu, kabaču un citu dārzeņu raža nav slikta, dažu šķirņu āboli priecē dārzniekus. Neaizmirstiet par to, ka pie mums Konso serviss saitā http://autoklavs.lv/ var iegādāties stikla burkas, konservēšanas kārbas un velmēšanas aprīkojumu, ērtu plastmasas un alvas trauku pārtikas produktiem. Pie mums ir zemas cenas un ir piegāde visā Latvijā. Saglabājiet ražu ziemai un lutiniet tuvajos (mīļotos) ar veselīgām sagatavēm cauru gadu!

Uzņēmumiem, kuri pērk konservēšanas aprīkojumu un burkas vairumā, mums ir īpaši izdevīgi nosacījumi!

Konservēšana un pasterizācija: jautājums - atbilde

Autoklāvs

- Kas ir sterilizācija?

Produkta apstrāde hermētiski noslēgtā stikla vai alvas traukā. Sterilizācija tiek veikta virs 100 ° C (parasti 113 -120 ° C) temperatūrā un zem spiediena, parasti speciālajos autoklāvos.

- Kas ir pasterizācija?

Ilgstoša ​​produkta sildīšana salīdzinoši nelielā temperatūrā, parasti tā ir – 65 – 85 ° C. Dažu produktu pasterizācijai dažreiz pietiek ar līdz 60 ° C uzsildīšanu, citus jāsakarsē līdz 93 ° C. Pasterizācijas laikā iet bojā baktērijas, bet to sporas izdzīvo. Tieši tāpēc pasterizācijai pakļauj ēdienu, kas ir paredzēta ne pārāk ilgstošai glabāšanai, un glabāt to parasti rekomendē ledusskapī.

- Vai veselībai nav kaitīga dzelzs konservu trauks?

NKonservēšanas Iekārtasē, ar nosacījumu, ka tiek izmantots kvalitatīvs trauks: no baltas lakotas alvotas un hromētas alvas, bez šķembām un dziļiem iespiedumiem. No nekvalitatīvām burkām pārtikā var nokļūt metāli un citas veselībai kaitīgas vielas. Pēc konservu atvēršanas tās saturu, ja Jūs neplānojat to apēst vienā ēdienreizē, labāk pārlikt citā traukā, tāpēc ka jebkura konservu kārba sāk oksidēties.

Pievērsiet uzmanību: mūsu veikalā pārdodas tikai kvalitatīvas konservu kārbas no vadošajiem Latvijas ražotājiem.

Kuri produkti ir piemēroti konservēšanai?

Praktiski jebkuri, vienkārši katram produkta veidam tiek izvēlēta to apstrādei optimāli piemērota temperatūra un konservēšanas veids. No rakstiem, kas parādīsies šajā sadaļā, Jūs varēsiet uzzināt par dažādu produktu oriģināliem konservēšanas veidiem, un  interneta – veikalā - nopirkt konservēšanai nepieciešamās kārbas, vākus, autoklāvus un citu aprīkojumu.

 

Sterilizēšanas režīmi

Konservi

№ receptes

Nosaukums

Taras tilpums, litri

Sterilizēšanas temperatūra, о С

Sterilizēšanas laiks, minūtes

1-13

Gaļas konservi

0,350…1,0

113-115

30-40

14-23

Putnu gaļas konservi

0,350…1,0

112-114

30-35

24-25

Zivju konservi

0,350…1,0

115

25-30

26-28

Dārzeņu konservi

0,350…1,0

100

15-20

29-31     32-34

Asorti

Marinētas sēnes

0,350…1,0

110

       

30-40

 

 

Tomātu mērces

Nosaukums

Taras tilpums, l

Temperatūra, 0С

Laiks, min.

«Asā tomātu mērce» «Kubaņas mērce»

«Gruzīnu tomātu mērce»

«Mērce «Gardums»» «Astrahaņas mērce»

«Latgaļu mērce» «Vasaras mērce»

«Melnās jūras tomātu mērce»

0,350…1,0

100

10-15

 

 

Kontakti:  Tālrunis: +371 27056844; +371 29233943  E-mail : Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ; Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.  Adrese: Purvciema iela 18, Rīga, LV-1035